Αυτό το blog δημιουργήθηκε από μια απελπισμένα φαντασιόπληκτη νεαρή γυναίκα ως αποκούμπι για τη δημουργικότητά της, που κατά καιρούς πυροδοτείται από την αφοσίωσή της σε ανάγνωση φανταστικών βιβλίων, παρακολούθηση ταινίων και τηλεοπτικών σειρών περιπέτειας, μυστήριου ή φαντασίας, pc & board gaming και ιδιαίτερα από τη συμμετοχή της σε παιχνίδια ρόλων τύπου Dungeons & Dragons.

Θα γράφω (και αντιγράφω) κείμενα πότε στα ελληνικά και πότε στα αγγλικά, καμιά φορά θα τα μεταφράζω από τη μία στην άλλη γλώσσα, αλλά όχι πάντα (…so bear with me!). Πολλά από τα κείμενα που δημοσιεύω θα έχουν γραφτεί αρχικά ως ιστορίες/υπόβαθρα για χαρακτήρες μου σε role-playing games ή για να ζωντανέψουν κάποιο φανταστικό κόσμο στον οποίο παίζω και κρίθηκαν υπερβολικά ενδιαφέροντα για να χαραμιστούν και να ταξιδέψουν προς τη λήθη. Ακόμη, θα γράφω (ελπίζω) κριτικές, καθώς και (ασυνάρτητα πομπώδεις και φανατικές) προτροπές για τα πράγματα που με ενδιαφέρουν.

Όσο για το “γιατί γράφω τόσο μεγάλους τίτλους”, η απάντηση δεν είναι ξεκάθαρη. Γιατί όλοι οι ωραίοι μικροί τίτλοι είναι πιασμένοι. Για να εξιτάρω το ενδιαφέρον των pretentious hipsters. Γιατί βαριέμαι να είμαι SEO friendly. Γιατί χρησιμοποιώ το χιούμορ σαν άμυνα κι ας μην το κάνω καλά. Διάλεξε και πάρε την απάντηση που σ’ αρέσει. Και μετά βρες μου (σε παρακαλώ!) έναν καλύτερο τίτλο κι εγώ μπορεί να αναφέρω τη συμβολή σου ή να γράψω τα πνευματικά (και μη) δικαιώματά σου σε μέρος που βλέπω μόνο με διπλό καθρέφτη, αλλά σίγουρα θα το εκτιμήσω!

 

Advertisements